Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، طی چند روز گذشته بحث میان یکی از رانندگان اسنپ و  دختر جوانی که مسافر آن بود به جنجال بزرگی در فضای مجازی تبدیل شد. ماجرا به یک مسافر هنجارشکن بازمی‌گشت که بعد از دریافت تذکر برای عدم رعایت حجابش، اقدام به انتشار عکس و مشخصات کامل راننده اسنپ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمی بعد اسنپ در اطلاعیه‌ای نوشت: «صحبت‌های لازم با هر یک از طرفین انجام شده است. از کاربر راننده بابت انتشار اطلاعات شخصی‌شان دلجویی به عمل آورده‌ایم و ایشان با رضایت شخصی‌شان در ناوگان اسنپ به فعالیت خود ادامه می‌دهند. علاوه بر آن، رعایت اصل مشتری‌مداری اقتضا می‌کرد که پس از ذکر شرایط و قوانین اسنپ، از مسافر نیز به دلیل ناتمام ماندن سفرشان دلجویی شود».

پس از آن اسنپ  با عقب نشینی از موضع‌گیری دولبه‌ای که در این خصوص داشت و با انتشار اطلاعیه‌ای صراحتاً اعلام کرد به علت نقض حریم شخصی راننده و انتشار مشخصات کامل او توسط مسافر متخلف، از او شکایت خواهد شد و همچنین تماس با مسافر طبق رویه‌های معمول شرکت در مورد سفرهای ناتمام صورت گرفته است و به منزله تایید رفتار او نیست. از راننده نیز به دلیل رعایت قانون و مقرارت اسنپ تقدیر و به دلیل انتشار اطلاعات شخصی‌اش از او عذزخواهی خواهد شد.

در گیر و دار این ماجرا اعتراضات بسیاری علیه  دختر هنجارشکن از سوی مردم صورت گرفت و دختر جوان با انتشار پستی در توییتر بابت اشتباهش عذرخواهی کرد. پس از آن فعالان توئیتری عکسی را از دیدار مسافر و راننده اسنپ منتشر کردند که سعید عابد راننده معروف را در حال اهدای چند هدیه باارزش از جمله قرآن، مفاتیح، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، اشعار حافظ و کتاب «سلام بر ابراهیم» به دختر جوان نشان می‌داد.

اما پس از حمایت اسنپ از راننده قانونمدار خود، عده‌ای که همیشه آماده ریختن آب در آسیاب دشمنان انقلاب هستند با ایجاد موج تخریبی علیه اسنپ، کمپین #تحریم_اسنپ را به راه انداختند و از طریق صفحات مختلف در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های ضدانقلاب اینطور وانمود کردند که اقدام به‌جای راننده برای دفاع از حجاب و  حمایت اسنپ از وی، باعث کاهش مشتریان این شرکت تاکسی اینترنتی شده است. در ادامه ویدئویی را مشاهده می‌کنید که درستی یا اشتباه بودن این ادعا را روشن می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانلود فیلم اسنپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟

خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم ملی؛ دیدن ماه توی آسمان شب همیشه جذاب و لذت‎بخش است حالا تصور کنید زمین بیش از یک قمر می‎داشت و شما وقتی به آسمان نگاه می‎کردید در هر طرف یک ماه متفاوت می‎دیدید! به نظر تصویری هیجان انگیز و رویایی می‎آید ولی بعضی از سیارات منظومه شمسی واقعا این طورند آن‎ها چند قمر دارند و اگر کسی می‏توانست از سطح آن سیارات به آسمان بالای سرش نگاه کند تعداد زیادی ماه با اندازه‏های مختلف و شکل و شمایلی متفاوت می‏دید.

اما چرا زمین ما باید فقط یک قمر داشته باشد؟ جواب به همان چیزی مربوط است که باعث افتادن سیب از درخت می‎شود و کمک می‎کند ما روی سطح زمین راه برویم، نیروی گرانش! ستاره‎شناس‏ها سیاره‏های منظومه شمسی را به دو دسته تقسیم می‎کنند چون معتقدند این دو دسته فرق‎های زیادی با هم دارند دسته اول سیاره‎هایی مثل عطارد و زهره و زمین و مریخ هستند که از جنس خاک و سنگ‏اند و دسته دوم سیاره‎ای مشتری،زحل، اورانوس و نپتون که از جنس گاز هستند و به غول‎های گازی معروف‎اند.

این دسته دوم از سیارات خاکی خیلی بزرگترند و این تفاوت در جرم و اندازه باعث می‎شود که نیروی جاذبه بیشتری هم داشته باشند. از بین این غول‏های گازی اورانوس که کوچک‎ترین‎شان حساب می‎شود، ۱۵ برابر زمین جرم دارد در حالی که مشتری بزرگترین سیاره منظومه شمسی ما ۳۰۰ برابر زمین، جرم دارد و همین باعث شده نیروی جاذبه عظیمی داشته باشد که هر خرده سنگی که از نزدیکی‎اش می‎گذرد را به دام گرانشش بیندازد. به این ترتیب تعداد خرده‎سنگ‎هایی که جذب مشتری می‏شوند و شروع می‏کنند به گردش دور این سیاره خیلی زیاد است ولی زمین ما به نسبت جاذبه کم‎تری که دارد فقط یک تکه سنگ که همین ماه خودمان باشد را جذب کرده و در مدارش به دام انداخته است. جالب است بدانید مشتری تا اکنون که این مطلب را می‎خوانید ۹۵ قمر دارد و ممکن است تا چند وقت دیگر این عدد بیشتر هم بشود!

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان دختر از جنبش دانشجویی آمریکا و فراجا
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • استان البرز با کاهش شدید منابع آبی مواجه است
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • واژگونی تریلی در جاده آذرشهر- عجب شیر یک کشته بر جا گذاشت
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است