Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:22:27 GMT

سرویس امنیت به «اسنپ» اضافه می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۵۳۲۸

سرویس امنیت به «اسنپ» اضافه می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل اسنپ گفت: به زودی سرویسی تحت عنوان سرویس امنیت که همه‌ امکانات و اقدامات اسنپ برای یک سفر امن و مطمئن را با دسترسی آسان در اختیار کاربران قرار می‌دهد، به اپلیکیشن اضافه خواهد شد.

چند روز پیش بود که ویدئویی در فضای مجازی از جانب یکی از مسافران اسنپ منتشر شده بود و او در این ویدئو از مشکلاتی که برایش در ارسال بار به وجود آمده بود، گلایه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسافر در این ویدئو اظهار کرده بود که به دلیل پرشدن ظرفیت اسنپ‌باکس برای جابه‌جایی بار از خودرو استفاده کرده، اما بعد از دو ساعت متوجه می‌شود که راننده بار را به مقصد نرسانده و تلفنش هم خاموش است. بنابر گفته این مسافر، وقتی او با پشتیبانی اسنپ تماس می‌گیرد، به او پاسخ می‌دهند که اجازه نداشته برای حمل بار درخواست خودرو بدهد  و این موضوع در اساسنامه اسنپ عنوان شده و برای پیگیری موضوع باید از طریق مراجع قضایی اقدام کند.این مسافر همچنین در این ویدئو بیان کرده که پلاک ماشین نیز جعلی بوده است.

برای پیگیری موضوع با مدیر عامل اسنپ گفت‌وگو کرده‌ایم. محمد خلج در این رابطه می‌گوید: نوع قرارداد کاربران راننده در سرویس جابه‌جایی مسافر با سرویس ارسال مرسوله متفاوت است و به همین علت اسنپ ارسال مرسوله را از طریق سرویس مسافر تایید نمی‌کند. در صورتی که بار خود را با سرویس مخصوص جابه‌جایی مسافر ارسال کنید و نیاز به پشتیبانی داشته باشید اسنپ به دلیل تفاوت‌های قراردادش با رانندگان در دو سرویس جابه‌جایی بار و مسافر به خوبی نمی‌تواند از شما پشتیبانی کند.

وی افزود: ناگفته نماند که ممکن است شما درخواست خود را از طریق سرویس باکس ثبت کنید ولی خودرو (سرویس کارباکس) برای جابه‌جایی بار فرستاده شود. بنابراین، بحث این نیست که امکان جابه‌جایی مرسوله با خودرو وجود ندارد، نکته مهم این است که برای هر خدماتی سرویس مناسب آن انتخاب شود

مدیر عامل اسنپ ادامه داد: این موارد در قوانین و مقررات شرکت آمده و از طریق کانال‌های اطلاع‌رسانی اسنپ و رسانه‌ها اطلاع‌رسانی شده است. همچنین بعد از بروز این اتفاق، اطلاع‌رسانی در مورد قوانین مهم اسنپ را به قسمت پایینی صفحه انتظار اپلیکیشن اضافه کردیم تا همه کاربران از شرایط استفاده از اسنپ مطلع شوند.

وی درباره جعلی بودن پلاک ماشین گفت: بررسی مدارک کاربر راننده نشان می‌دهد که مراحل احراز هویت را گذرانده و دارای تاییدیه نیروی انتظامی است. همچنین اطلاعات پلاک خودرو با کارت خودرو مطابقت دارد، ولی یک رقم از پلاک خودرو به اشتباه در سیستم ثبت شده که پیگیر دلایل بروز این اشتباه هستیم.

خلج در رابطه با نحوه تایید رانندگان و خودرو افزود: فرآیند احراز و تایید صلاحیت رانندگان اسنپ به مراجع قضایی انتظامی و نظارتی سپرده شده و سابقه کیفری سوء‌پیشینه کاربران راننده اسنپ به طور کامل از سوی پلیس بررسی می‌شود.

مدیر عامل اسنپ گفت: ثبت‌نام متقاضیان عضویت در ناوگان اسنپ در سه مرحله جذب، آموزش و احراز هویت انجام می‌شود. در ادامه کارشناس وظیفه دارد اطلاعاتی را که بازاریابان زیرمجموعه‌اش در سیستم وارد کردند بررسی کند. مهمترین بخش این بررسی، تطبیق اطلاعات فرم‌های دیجیتالی و عکس مدارک متقاضی است. همچنین اگر در فرآیند بررسی، نیاز به بازرسی یک خودرو بر اساس سن آن باشد، تایید سلامت خودرو نیز بر عهده کارشناس بازاریابی است. در ادامه، احراز هویت در مرحله سوم در دفتر اسنپ و توسط یک تیم انجام می‌شود. اعضاء این تیم موظفند یک بار دیگر کلیه اطلاعات ثبت‌شده در سیستم و مدارک آپلود شده متقاضی را با یکدیگر تطبیق دهند. بعد از اتمام ثبت‌نام نیز به کاربر راننده پیش از شروع فعالیت، آموزش‌های لازم داده می‌شود.

وی در رابطه با پشتیبانی اسنپ در صورت بروز مشکل عنوان کرد: اسنپ ضابط قضایی نیست و مسئولیت حمل‌ونقل را به عهده دارد و برخورد قانونی با متخلف بر عهده مراجع‌ ذی‌صلاح است. در صورتی که مسافر در سفر خود با مشکل اساسی مواجه شود که نیاز به پیگیری قانونی داشته باشد، تیم پشتیبانی اسنپ از مسافر می‌خواهد که شکایت قانونی خود را از طریق مراجع قضایی به ثبت برساند. تیم حقوقی اسنپ در تمام این مراحل در کنار مسافر خواهد بود و همکاری‌های لازم را برای رسیدن به نتیجه انجام می‌دهد. در مورد سفر آقای رحیمی نیز با همکاری تیم حقوقی اسنپ در حال طی کردن مراحل قانونی هستیم.

خلج همچنین درمورد برخورد با رانندگان متخلف بیان کرد: تیم کنترل کیفیت با کاربران راننده‌ای که عملکرد نامناسبی دارند بسته به نوع ضعف عملکردی‌شان برخورد می‌کند. به طور عمده عملکرد نامناسب را به سه دسته تقسیم می‌کنیم؛ دسته اول مشمول دریافت اخطار می‌شوند. حساب کاربری دسته دوم به طور موقت غیرفعال خواهد شد و تنها با گذراندن مجدد دوره آموزشی امکان رفع مسدودی آن وجود دارد و با دسته سوم نیز به‌طور دائم قطع همکاری می‌شود.

مدیر عامل اسنپ در پاسخ به این پرسش که مهمترین نارضایتی‌های مردم از شرکت اسنپ در چه حوزه‌ای است، اظهار کرد: شکایت‌های مربوط به هزینه سفر و عدم قبول درخواست کاربران راننده در حال حاضر بیشترین بازخورد منفی را به خود اختصاص می‌دهند.

وی ادامه داد: بدون شک امنیت سفر از اولویت‌های اصلی ماست و به زودی قابلیت مهمی در همین زمینه به اپلیکیشن اضافه خواهیم کرد. به زودی سرویسی تحت عنوان سرویس امنیت که همه‌ امکانات و اقدامات اسنپ برای یک سفر امن و مطمئن را با دسترسی آسان در اختیار کاربران قرار می‌دهد به اپلیکیشن اضافه خواهد شد.

خلج گفت: برای امنیت سفر اقدامات متعددی انجام داده‌ایم که قابلیت رصد و اشتراک‌گذاری اطلاعات سفر از جمله آنهاست. تاکسی‌های اینترنتی نسبت به ارتکاب جرم بازدارنده هستند؛ چراکه هنگام استفاده از اسنپ اسم، عکس و مشخصات راننده و خودروی او را می‌بینید و می‌توانید مشخصات سفر خود را با خانواده و دوستان‌تان به اشتراک بگذارید. از طرفی مدارک راننده‌ها در سیستم ما ثبت شده و سفرها قابل ردیابی است.

وی افزود: تایید صلاحیت راننده‌های اسنپ از سوی پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا انجام می‌شود. همکاری مستقیم اسنپ با پلیس ناجا احتمال وقوع جرم در این سیستم را نسبت به سیستم‌های مشابه سنتی به حداقل می‌رساند.

مدیر عامل اسنپ افزود:  ویژگی‌ای که اسنپ را در بحث امنیت سفر از سایر تاکسی‌های اینترنتی متمایز می‌کند تجهیز آن به قابلیت «تماس امن» است که با فعال کردن آن از طریق ارسال عدد  ۲۰۰ به سرشماره ۱۰۰۰۵۵۰،  شماره تلفن کاربران به صورت کاملا رایگان در سراسر ایران محفوظ می‌ماند و تماس‌شان در حین سفر با یک شماره واسط برقرار می‌شود.

در نهایت فرایند احراز هویت سه‌مرحله‌ای اسنپ، بررسی صلاحیت راننده‌ها توسط پلیس ناجا و قابلیت تماس‌ امن اسنپ به کاربران کمک می‌کنند تا با خیالی آسوده سفر کنند .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اسنپ تاکسی اینترنتی امنيت کاربران راننده اپلیکیشن اضافه مدیر عامل اسنپ احراز هویت جابه جایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۵۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به روزنامه اطلاعات گفت: پارسال در نظارت‌های مستمری که داشتیم، بیش از ۷۰ پارکینگ دپو و محل توقف خودروها شامل۲۰ پارکینگ رسمی و ۵۰ پارکینگ غیررسمی را کنترل کردیم، یکی از مشکلات پلیس با خودروسازان داخلی پارکینگ‌های «غیررسمی» است که اغلب قابلیت کنترل ندارد.

 رحیمی ادامه می‌دهد: ما فقط در یک پارکینگ‌ غیررسمی ۱۲ هزار و ۵۰۰ خودرو را کشف کردیم و ادامه این پایش به جد در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی به مورد دیگری از احتکار خودروسازان اشاره می‌کند و می‌افزاید: اواخر پارسال مطلبی در فضای مجازی نشر شد مبنی بر این که تعداد قابل توجهی خودروی نیسان در یکی از پارکینگ‌های غیررسمی احتکار شده است که بلافاصله پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرد و در بررسی پلیس مشخص شد که افزون بر ۱۴ هزار دستگاه‌های وانت نیسان زامیاد و پادرا که احتمال احتکار هم داشتند، در آن پارکینگ غیررسمی دپو و انبار شده بود و این در حالی است که مردم حواله خرید خودروها داشتند و علیرغم این همه خودرو، به مردم خودرویی تحویل نمی‌شد، که پس از هماهنگی با تعزیرات شروع به توزیع خودروهای یادشده کردیم و این روند حتی تا ۲۹ اسفندماه پارسال ادامه یافت و هنوز هم ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ادامه می دهد: در مورد احتکار، چه کالاهای اساسی و چه خودرو باشد، گله‌مند هستم و باید در این بخش با متخلفان برخوردهای قاطع‌تری انجام ‌شود.

ضرورت رفع معضل خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره راهکارهای پلیس برای کاهش مخاطرات خودروهای شوتی در مناطق مستعد قاچاق تأکید می‌کند: در این باره ابتدا باید به علل و عوامل شکل‌گیری معضل خودروهای شوتی اشاره کنم.

خودروهای شوتی معلول ورود بی‌رویه کالاهای قاچاق هم از مبادی رسمی و هم از مبادی غیررسمی است که از کشورهای همسایه و بعضاً از چین به سواحل و بنادر و در بعضی از موارد به بعضی از شهرهای غربی کشورمان وارد می‌شوند.

وی با بیان این که عامل شکل‌گیری خودروهای شوتی وفور کالاهای قاچاق در این نقاط است که در شهرهای مرزی و بنادر دپو می‌شود و طبیعتاً باید به عمق کشور انتقال یابد، تأکید می‌کند: چون این کالاها به‌طور غیرقانونی وارد کشور و شهرهای مرزی شده‌اند، پس به‌طور غیرقانونی هم باید به عمق کشور و شهرهایی مانند تهران و سایر کلانشهرها که خاستگاه این کالاها هستند، برسد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور ادامه می‌دهد: ما برخورد همه‌جانبه‌ای را طی سال‌های گذشته و به‌ویژه در سال ۱۴۰۲ داشتیم، اما متأسفانه تعداد این خودروها سالانه رو به افزایش است.

رحیمی تأکید می‌کند: بخش دیگر، آسیب رسیدن به اقتصاد کشور است که حجم قابل توجهی از کالاهای قاچاق به‌وسیله این خودروها به عمق کشور منتقل می‌شود که مغایر قانون است.

حمایت برخی مسئولان از پدیده خودروهای شوتی!

سردار رحیمی همچنین می‌گوید: با صراحت باید بگویم که با وجود چنین خسارت‌ها و آسیب‌هایی که کشور و اقتصادمان متحمل می‌شود، برخی افرادی که مسئولیت‌های دولتی هم دارند، به‌طور رسمی و علنی در حال دفاع کردن از خودروهای شوتی هستند.

وی از برخورد بسیار ضعیف قانونی با این قبیل مجرمان و متخلفان به عنوان نکته دیگر یاد می‌کند و می‌افزاید: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اثر رفتارهای خارج از عرف و غیرقانونی رانندگان خودروهای شوتی، ۱۲۲۴ هموطن جان خود را از دست دادند و بالغ بر ۱۶۰۰ نفر هم مجروح و مصدوم شدند که بسیاری از این ها ممکن است برای همیشه زمینگیر شوند و این اعداد بسیار قابل توجه و تأمل است، و از اینرو این دوستان باید رفتارهای غلط خود را کنار بگذارند.

سردار رحیمی از متوقف کردن ۲۴ هزار خودروی شوتی در سال گذشته خبر می‌دهد و این که افزایش ۵۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن داشته و نگران‌کننده است.

استان‌های با بیشترین قاچاق کالا

رحیمی همچنین درباره استان‌های با بیشترین قاچاق کالا می‌گوید: باید استان‌ها را به ۲ گروه تقسیم کنیم؛ یک گروه استان‌هایی که مبداء قاچاق هستند که طبیعتاً شامل استان‌های جنوبی مانند بوشهر، هرمزگان، خوزستان و بخشی از سیستان و بلوچستان به صورت عمده و همچنین استان‌های کردستان و آذربایجان غربی با کولبری، جزو استان‌های مهم شکل‌گیری شبکه‌ها و کاروان‌های قاچاق کالا هستند و در عمق کشور هم بیشترین کالاهای قاچاق در تهران بزرگ و استان‌های اصفهان و البرز انبار می‌شود و از آنجا به سایر نقاط کشور انتقال می‌یابد ،البته برنامه های جامعی برای مقابله با این معضل اعم از پیش از ورود،در مرزها، کنترل محورهای مواصلاتی،انبارها و سرانجام واحدهای صنفی، پاساژها و مغازه‌هایی که کالاهای قاچاق به مردم عرضه می‌شود را در دستور کار داریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی
  • دستگیری ۳۷۳ سارق در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی البرز
  • ۲۰ دستگاه خودرو به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شود
  • توقیف لندکروزر قاچاق (+عکس)
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • اوکراین مدعی خنثی سازی ترور زلنسکی شد
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • کشف بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان